МолеКул

Ми смо МолеКул, место где наука постаје авантура! Уместо досадних формула и сувопарних предавања, овде те чекају интерактивни експерименти и узбудљиви научни изазови. Наше активности осмишљене су да пробуде и подрже радозналост сваког детета. Без компликованих речи и досадних теорија – код нас ћеш открити науку коју можеш да видиш, чујеш, додирнеш и искусиш.

МолеКулци су тим ентузијаста које повезује љубав према науци и жеља да ту љубав поделе са другима. Све је почело још на факултету када смо започели нашу мисију промоције науке кроз презентације и путовања широм Србије. Упознали смо многе људе који деле нашу страст и стекли велику публику која препознаје наш труд.

Кроз наше активности трудимо се да ти покажемо да је свет пун чуда и да је наука ту да нам их открије и приближи. Не измишљамо ништа ново – само ти помажемо да видиш оно што је одувек било ту, али ти нико раније није показао на овај начин.

 

На 21. степенику од улаза из Добрачине 51 (веруј нам, ово је научно проверена чињеница) чека те МолеКул лабораторија пуна изненађења.

уторак - недеља 11-18ч

300 динара – појединачна карта 500 динара – породична карта

Музеј науке и технике Скендербегова 51 11158 Београд (Градски превоз: трамваји 2, 5, 10, аутобуси 26, 79)