Image Alt

Рођендани у музеју

Музејска играоница је осмишљена као алтернатива класичној играоници. Фонд Музеја науке и технике представља добру основу на којој је могуће науку и технику деци приближити на интересантан начин и кроз једноставне задатке пробудити им радозналост и жељу за активним учествовањем.

Програм траје 120 минута, а састоји се из две такмичарске игре и учешћа у Научној играоници.

 

Програм је намењен деци узраста од 8-12 година и обухвата:

  • Обилазак поставке Музеја кроз истраживачко-такмичарску игру

Пронађи загонетни предмет

  • Такмичарску игру Асоцијације
  • Забаву кроз интерактивни део поставке Галерије играчака и Научне играонице.
  • Паузу током које можете послужити своје госте.

Цене Музејске играонице

Радним данима

Прослава у радно време Музеја (уторак-петак од 10, 11 или 12 часова) – 15.000  динара.

Суботом

Прослава ван радног времена Музеја (суботa од 12 и 14:30 часова) – 20.000 динара.

 

Напомена: уколико се прослава прави за већи број деце од 20, цена ће бити увећана и то на сваких 5-оро деце за 2.000,00 динара. Ако без претходне најаве Музеју на дан рођендана дође већи број деце, Музеј задржава право накнадног испостављања рачуна и наплате сходно наведеном критеријуму. Такође уколико без најаве на дан прославе у Музеј дође несразмерно већи број од 20-оро деце, Музеј задржава право да на лицу места откаже прославу.

 

Најкасније 7 дана пре заказаног термина потребно је потписивање уговора. Приликом потписивања уговора плаћа се депозит у износу од 5.000 динара, а преостали износ на дан уговореног датума прославе.

Контакт

Мирјана Бабић

организаторка едукативног програма

mirjana.babic@muzejnt.rs

тел: 3288 947

[bookingcalendar]

11-16 ч, понедељком и петком је затворен за посетиоце

300 динара – појединачна карта 500 динара – породична карта За децу до 7 година улаз је бесплатан (осим за групне организоване посете) Радионице се организују у сарадњи са школама и предшколским установама.

Музејска поставка у Галерији Александар Деспић, Галерија играчака, Научна играоница Скендербегова 51, 11158 Београд (Градски превоз: трамваји 2, 5, 10, аутобуси 26, 79)